En fantastisk helg i Karlstad!

I helgen åkte vi till Karlstad, till Sveriges första 400-metersbana inomhus!

Håll i er nu: Ungdomstävlingen Karlstad Nordiska, Junior-SM Sprint Distans och Allround, Senior-SM Sprint, Distans och Allround, samt Veteran-SM Distans och Allround har avgjorts.


Klubbens deltagare har tillsammans kört närmare 65 lopp i helgen! Vi har tävlat i allt från 100 meter till 5000 meter.
Hur summerar man en sådan helg?! Jo med ett par ledande ord; gemenskap, kämparglöd, jävlar-anamma, stolthet, tacksamhet och GLÄDJE!


Vi säger ett extra GRATTIS till Lova för guld i damjuniorer, till Erik för silver i herrjuniorer, till Elin för brons i damseniorer samt Erik för silver i herrveteraner! Vi hade Viktor som gjorde en härlig comeback efter 10 år borta från isen och med enbart 4 ispass i benen. Anders och Erwin genomför veteran-SM på föredömligt sätt!

Idrott hela livet och det är heller aldrig för sent att börja med den här sporten! MEN inte att förglömma vårt härliga ungdomsgäng i Karlstad Nordiska! Älskar att se hur ni peppar varandra, gläds med varandra och är stöttande i alla lägen! Ella, Nova, Jan-Oscar, Harry, Tijs, Olle, Siri, Solvej och Hanna har alla stått för fina prestationer! Nervositet har blandats med bubblande glädje och många leenden.

Efter att ha coachat lite över 60 lopp i helgen är ledargänget fulla av lärdomar och tro och hopp om verksamheten och sporten i stort! Tack alla för ett fantastiskt arrangemang! Det gör vi om! Tack också till vänner och bekanta från Värmland och Göteborg som kom för att heja!

//Hela ledarstaben; Anine, Frida, Ella, Bento och Sofia