Sommarlovsträning – Bingo!

Sommarlov – Vad kan vara roligare än att utmana dig fysisk som en förberedelse för den kommande skridskosäsongen?

Fyll Bingo med 5 på rad i olika riktningar, avsluta med en komplett Bingo bricka! 😊

Som skridskoåkare så rör vi oss i/på olika element: Is, vatten, gräs, betong, asfalt, gymmet, skogen osv.

Vi använder oss av olika verktyg för att utveckla våra färdigheter: Skridsko, inlines, slideboard, skivstång, joggingsko, cykel, pilatesboll, medicinboll osv är några exempel.

Vi använder dessa verktyg i de olika elementen med varierande intensitet och varighet. Viktigt är att DU utmanar dig själv att vara fysisk aktiv och att DU utvecklar dina färdigheter till nya nivåer.

I strävan efter detta så kommer här en sommarskridsko-bingo som du kan utmana dig i under sommaren. Fyll i de olika rutorna och skriv in vilket element och vilka verktyg du har valt att använda dig av i samband med de olika utmaningarna. Det finns såväl ”Klara uppgifter” som ”Att Göra Uppgifter”.

En Klara uppgift handlar om en utmaning som du skall klara av att genomföra på ett visst sett, det räcker att du klarar det en gång för att kunna bocka av en Klara uppgift, men du kan givetvis göra den många gånger.

En Göra uppgift handlar om att du skall genomföra en aktivitet med en viss mängd och varighet. När du har gjort det så kan du bocka av i tillhörande ruta.

I samma ruta kan det finnas båda delarna dvs: Klara uppgift och Att Göra uppgift. Du kan byta ut en aktivitet mot något annat. Skriv en kort kommentar kring vad du har gjort. En liten överraskning kan finnas efter sommaren vid uppvisande/inlämnande av Bingobricka😊

Njut av sommaren och passa på att fortsätta utmana dig och utveckla dina färdigheter.

Glad sommar önskar IK Wega.

Ladda ner skridsko-bingo som PDF här.